ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

ВНИМАНИЕ! Моля внимателно прочетете тези условия, преди използването на сайта! Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тях. Ако не приемате тези условия, не използвайте този сайт!

Когато направите поръчка  за закупуване на артикул от онлайн магазин NandGcase.com, получавате e-mail със справка на заявката. Тази поръчка се счита за приета от момента, в който наш оператор се свърже с Вас и получи потвърждение за нея. От този момент поръчката ви е със статус "В процес на обработка" и наш служител я подготвя за изпращане.

При оформянето на поръчка от клиента се изисква:

1. Да посочи валиден адрес за доставка, актуален телефонен номер и две имена.

2. Да активира поръчката чрез бутона "Потвърди поръчката".

3. С активирането на бутона "Потвърди поръчката", клиента се съгласява с Общите условия на сайта NandGcase.com.

4. След получаване на валидна поръчка служител на сайта NandGcase.com се свързва с клиента по e-mail или телефон, за уточняване на всички детайли по нея а именно: цена на артикула, цвят, наличност, срокове и цена на доставка, както и други детайли свързани с конкретните специфики на поръчаните артикули.

5. Цените на стоките в сайта са крайни в български лева и се отнасят за един брой, освен ако не е посочено изрично, че продукта е в комплект с друг артикул. Плащанията се извършват в българси лева.

Доставка на продуктите:

Срокът на доставка зависи от наличността на поръчаните продукти. В повечето случаи продуктите са налични и срока на доставка е един работен ден. Поръчки направени след 17.00 часа е възможно да не бъдат доставени на следващия работен ден.

Ако някой от поръчаните продукти се окаже изчерпан за момента или поради други обстоятелства не може да бъде доставен, клиента ще бъде уведомен по телефон или e-mail за това.

Поръчките се доставят с куриерска фирма Еконт.

Гаранция за качество:

Магазин NandGcase.com гарантира, че към момента на изпращане продукта няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за обичайна употреба.

Защита на личните данни:

Магазин NandGcase.com се задължава да използва личните данни на клиента единствено и само за целите предвидени в настоящите общи условия а именно: за всички нужди по оформянето и изпращането на поръчаните стоки. Ако клиента е обявил невалидни данни това задължение става невалидно.

Магазин NandGcase.com се задължава да не разкрива личните данни на клиента на трети лица освен ако не е получил изричното разрешение от него за това или информацията трябва да бъде предоставена на съответните власти по силата на българското законодателство.

Връщане на стоки:

Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на седем работни дни от датата на получаване на стоката.

Сумите се възстановяват чрез наложен платеж . Потребителят е длъжен да съхранява получените от NandGcase.com продукти, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от ЗЗП.  За да бъдат върнати обратно закупените продукти, те трябва да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия, съгласно ЗЗП. NandGcase.com има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство.

При връщане на закупени продукти, разходите за транспорт са за сметка на клиента и не се възстановяват.

Рекламации се приемат по Email, или друг удобен начин за клиента, като той посочва причините за предявената рекламация.

При проблем или въпроси моля, свържете се с нас чрез нашата форма за контакти или посочените телефони.


Сравни 0