ДоставкаУважаеми Клиенти

Доставката на поръчаните от NandGcase.com стоки се извършва от куриерска фирма Еконт Експрес.

Има два начина за адресиране на пратките - До врата на клиента или до поискване oт офис на Еконт.

До врата:

посочвате конкретен адрес, на който ще е удобно да се срещнете с куриера, той да Ви предаде пакета, а Вие да му заплатите дължимата сума. Адресът може да е домашен или служебен, зависи от Вашето удобство. Можете да поръчате стоката да пристигне на адреса различен от вашето место живеене.

До офис:

до поискване от офис на куриерската фирма. Посочвате офиса на Еконт от който ви е най-удобно да получите пратката. Работното време на офисите на Еконт Експрес е от 9:00 до 18:00 часа (в събота до 13:00).

Може да изберете най удобния за вас офис на Еконт Експрес.

econt-locator

Отстъпка безплатна доставка се прилага само за пратки, адресирани ДО ОФИС на куриера и при поръчка над 40лв.

Безплатна Доставка не важи в следните случаи:

  1. При адресиране на пратка до врата.
  2. Поръчания продукт е в промоция.

За всички градове в които има офис на Еконт поръчките се доставят обикновено на следващия работен ден, освен ако не възникнат обстоятелства, независещи от нас. За останалите дестинации доставката е в срок до 3 работни дни, в зависимост от графика за посещения на куриерската фирма. Доставки се извършват в работни дни, между 9:00 и 18:00 часа и в събота от 9:00 до 13:00 часа.

 

Поръчки направени до 17:00 часа в работен ден и до 11:00 часа в събота, се обработват същия ден. Поръчки направени след 17:00 часа в работен ден, след 11:00 часа в събота и през празнични и почивни дни се обработват на следващия работен ден.

 

За поръчки направени до офис на Еконт се заплаща куриерска услуга в размер на около 3.70 лв. + стойността на наложеният платеж,  и  около 5.70 лв. в зависимост от наложеният платеж  ако е до адрес.

 

ПОРЪЧКА

Въведете Вашите персонални данни, име, адрес и мобилен телефон, за да можем да се свържем с Вас. Данните, които предоставяте са само и единственно, за да можем да обработим поръчката Ви.

ПОТВЪРЖДАВАНЕ

След като получим Вашата заявка, ще се свържем с Вас по телефона, който сте оставили за обратна връзка. Ще уточним деня за доставка на поръчката Ви.

ДОСТАВКА

Вашата поръчка ще Ви бъде доставена с куриерска фирма Еконт. Срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни, в зависимост от населеното място.

ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва в момента на доставката. Всяка пратка е винаги с опция за преглед и тест преди да бъде извършено плащането.


Сравни 0